Rogers Poron® polstermaterialen

Naast ons uitgebreide assortiment PPT, Plastazote en diverse EVA polstermaterialen, vind je bij ons een ruim assortiment snel en langzaam terugverende polstermaterialen van de wereldleider in polstermaterialen voor de schoenen-, medische- en sportwereld; Rogers Poron®.

Poron XRD® Impact wordt gezien als het beste schokabsorberende materiaal dat langdurig tot 90% van alle schokken absorbeert. Wordt onder andere gebruikt in veiligheids- en sportschoenen.

Poron® Embrace

Poron® Embrace

Het nieuwste (lichtgewicht) memory foam van Rogers, geeft comfort terwijl het gewicht wordt ondersteund, waardoor vermoeidheid van gewrichten en spieren wordt geminimaliseerd.

Poron® 96 SRP Belize (X2 soft)

Slow Recovery Poron® 96, ook wel SRP Medical genoemd, is een steviger alternatief voor de zalmroze Dyafoam en heeft dezelfde shorewaarde en eigenschappen als X2 Soft Maroon/Rood.

Poron Medical

De originele PPT is in Nederland het meest gebruikte polstermateriaal. Daarnaast bieden we je een beperkt assortiment van de tegenhanger Poron Medical. Waaronder een aantal combi’s van Novatex met zwarte Poron Medical.